Sisters in Songwriting organiseerde in 2020 een Writing Camp, met ongeveer 50 getalenteerde vrouwelijke artiesten. Het resultaat is het muziekalbum 20 Feet Tall, dat uitkomt op 26 februari 2021. Dit unieke album is volledig geproduceerd door female artists: singer-songwriters, producers en engineers. In totaal hebben 20 muzikanten aan het album meegewerkt, onder andere Jaskelis, Romy Dya en Ayu Lestari.
(video) PRVNA about the song I WANT IT
(video) Romy Dya is singer-songwriter, producer en heeft een eigen recordlabel. Ze is vanaf het begin betrokken bij Sisters in Songwriting en als coach en artiest heeft ze bijgedragen aan het project.
De derde single van het compilatiealbum 20 Feet Tall wordt op 12 februari 2021 uitgebracht. Het nummer is geschreven en uitgevoerd door PRNVA en Chanti, is geproduceerd door Ayu Lestari en gemixed en mastered door Neenah.
20 Feet tall
Sisters in Songwriting brengt de Single 20 Feet Tall van het gelijknamige album uit rondom Internationale Vrouwendag. Het nummer gaat over de kracht van een vrouw die zichzelf staande houdt (20 feet tall) ondanks het feit dat zij niet het respect krijgt die ze verdient.

Het compilatiealbum zal in het voorjaar worden uitgebracht. Op de cover zullen de namen van alle 18 vrouwelijke creators staan die aan het album hebben meegewerkt: van schrijvers, singers en producers tot founders van het collectief en mixing- en mastering engineers.
De eerste all female Writing Camp door Sisters in Songwriting X Redbull Music 2020. Ons doel: een all female geproduceerd album met singer-songwriters, producers en engineers.
© Copyright - Sisters in Songwriting
DutchEnglish